Garnišne

U ponudi TREND-a su i uvozne garnišne savremenog dizajna izrađene od najkvalitetnijih materijala. Garnišne su prilagodljive svakom prostoru i otvoru. Primarne namene su im - funkcija i ukras (plafonske i dekorativne).

Plafonske garnišne

• aluminijumske garnišne (jednokanalne, dvokanalne, sa ili bez maske) ronda, minjon, dupli minjon, holandski i italijanski surf, duet... Ova vrsta garnišni se radi u kombinaciji sa ili bez manuelnog mehanizma – kanapa, tj. perli za povlačenje zavesa. Prednost aluminijumskih garnišni u odnosu na druge vrste je njihov duži vek upotrebe, mogućnost da se izrade sa krivinama ili u lučnom obliku i tako prilagode najrazličitijim oblicima prostora (horizontalno i vertikalno savijanje). Aluminijumske garnišne mogu biti montirane i na zidne nosače bez umanjenja funkcionalnosti. Garnišne sa motorom i daljinskim upravljanjem ili zidnim prekidačem su takođe aluminijumske, podesne za velike i nestandardne dimenzije prostora.
PVC garnišne (dvokanalne i trokanalne) su izrađene od najkvalitetnije plastike, mogu biti sa krivinama ili ravne.
Široki i lako prohodni kanali omogućavaju i da zavese velike težine klize bez problema.

Dekorativne garnišne

Dekorativne garnišne su izrađene od najrazličitijih materijala visokog kvaliteta. Mogu biti jednoredne, dvoredne, troredne, ... sa zidnim ili plafonskim nosačima. Materijali od kojih se prave su drvo, mesing, hrom, nikl, aluminijum, kovano gvožđe, kao i neograničen broj kombinacija (hrom-drvo, mesing-PVC, mesing/nikl-kristal). U TREND-ovoj ponudi su i dekorativne garnišne izrađene od tankih čeličnih sajli. Dekorativne kukice i holderi izrađeni su u seriji sa garnišnama.

PROIZVODI

Sačekajte da se stranica učita do kraja. Nakon toga možete kliknuti na neku od slika za uvećan prikaz.

interstil

interstil

interstil

interstil

JAB-metropolitan basic

JAB-metropolitan longframe

JAB-metropolitan mesh

JAB-metropolitan -brass - elegant

JAB-metropolitan-brass-nobility

JAB-metropolitan-brass-opus

JAB-metropolitan-stainless steel-luxury

Plafonski sistem 4000

Plafonske garnišne sa mehanizmom

Dekorativne

Plafonske garnišne sa mehanizmom

Plafonske garnišne

Plafonske garnišne

> Zavese i draperije
> Baldahini
> Mebl Štofovi
> Dekorativni tekstil
> Dekorativna pozamanterija
> Tepisi
> Tapete
> Garnišne
> Sistemi i mehanizmi
> Otirači
> Tende
> Hotelski programPočetna strana | O nama | Proizvodi | Usluge | Referentna lista | Galerija | Kontakt | Naši prijatelji| Trend Outlet